L O A D I N G
blog banner

Промяната на модела започна. Благодаря на всички жители, които я реализираха

Продължавам напред като общински съветник.

Признателен съм на всички 8 310 човека за това, че подкрепиха мен и програмата ми за нов модел на управление.

Ще съм част от групата общински съветници на БСП за България. Левицата е с най-високото увеличение на броя мандати в новия местен парламент на Казанлък,за първи път от 12 години е с 9 общински съветници и е втора политическа сила.

ДПС, ВМРО и „Алтернатива на гражданите“ допринесоха също за пренареждане на силите в местния парламент – техните мандати бележат ръст. Това е принос и нова стъпка към търсенето на диалог между всички политически сили за благото на всеки жител на община Казанлък.

Ще работа за нови решения и политики, в които участие да взимат и хората.

Ще търся всички възможности за реализация на моята предизборна програма като кандидат-кмет и ще изисквам чрез всички законови средства откритост и достъпност в работата на администрацията.

Общинският съвет има реалната власт да управлява, коригира и контролира, затова призовавам да отхвърлим политиките на реваншизъм и разделение, за да  потърсим формулите на споделено управление.

В новия местен парламент разчитам на политическата зрялост, професионален капацитет и грижа на всичките му 37 членове за опазване на обществения интерес на всички жители на общината.

Благодаря на всички жители на общината, които направиха това възможно.

Инж. Стоян Петров

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Facebook
Twitter