L O A D I N G
blog banner

Заслужава ли Казанлък нов и модерен скейт-парк? /видео/

Aтрактивен скей-тпарк с големина  2 дка, където казанлъшките любители на скейта, ролерите, велосипеда и тротинетките ще могат да преодоляват всички съвременни съоръжения, както за начинаещи, така и за напреднали, е в програмата за следващия мандат на инж. Стоян Петров – кандидат за кмет на Община Казанлък, издигнат от БСП за България.

В проекта му е предвидена и зона за наблюдение и отдих. Проектът ще се реализира  на мястото на сегашната занемарена и морално и физически остаряла скейт-площадка до парк „Васил Левски“ в Казанлък. Тя в момента е опасна, констатираха кандидатът за кмет, който е инженер и придружаващите го кандидати за общински съветници – инж. Момчил Ненов, инж.Захари Даскалов, Теодора Иванова, Кирилка Димитрова, Ивелина Недкова, Николай Димитров, Харалан Киров, Пламен Караджов и председателят на БСП-Казанлък Румяна Друмева.

Инж. Петров се явява на Местни избори 2019 с убеждението, че младите хора  и децата трябва да бъдат поощрявани да спортуват и да се забавляват навън, като за това трябва именно общината да създаде условия. Програмата му предвижда и други придобивки за тези възрастови групи.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Facebook
Twitter