L O A D I N G
blog banner

Инж. Стоян Петров: Премахвам таксите от детските заведения в Община Казанлък! /видео/

Само 1% от общинския бюджет е отделен за издръжка на детските заведения в Казанлък. Около 600 000 лева са средствата, с които Общината покрива разходите за децата, от почти 60-милионния бюджет.

Премахване на таксите за детските заведения предвижда кандидатът за кмет на Община Казанлък, издигнат от БСП за България – безпартийният инж. Стоян Петров. Той е категоричен, че тази мярка Общината не само може да си позволи, но е и задължителна, за да бъдат стимулирани младите семейства да остават в града и да се развиват без утежнения.

Откровени неудобства за стотиците млади жени е създала Община Казанлък в нехайството си към тези, които ползват услугите на Детската кухня, установи кандидатът за кмет инж. Стоян Петров.

Заявки за храна за следващия ден могат да се подават само на място, за вариант по интернет майките в Казанлък не са чували. Няма и доставка на храна по домовете. Майките са принудени да оставят бебетата в количките на улицата под дъжда и снега, докато взимат порциите, защото до вътрешността на кухнята няма нито рампа, нито пространство, където да изчакат реда си.

Кандидатът за кмет на Община Казанлък, издигнат от БСП за България, безпартийният инж. Стоян Петров, избра за негов приоритет премахването на таксите от детските заведения и привеждането на Детската кухня към нормални за обслужване на родителите условия.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Facebook
Twitter