L O A D I N G
blog banner

Инж. Стоян Петров: „Възстановявам стария път до язовир Копринка!“ /видео/

Едно от неизпълнените обещания на властта в Казанлък е ремонта на стария път до язовира. Една от запуснатите пътни артерии, която въпреки окаяното си състояние, продължава да бъде предпочитана от казанлъчани, традиционно пътуващи до язовира с велосипед. Това е така, защото алтернативният маршрут е по подбалканската линия – опасна, заради натовареното движение и доста по дълга като разстояние.

Възстановяването на „стария“ път от Казанлък до язовир Копринка е приоритет за хилядите казанлъчани, обичащи да почиват край язовир Копринка, убеден е кандидата за кмет на Община Казанлък, издигнат  от БСП, безпартийният инж. Стоян Петров.

Той и екипът му са направили проучване за обема от необходими ремонтни  дейности и финансови разчети, за да може в идния мандат казанлъчани да пътуват безопасно и спокойно до любимата им дестинация край водите на язовира.

Велоакцията на инж. Стоян Петров събра стотици любители на колоезденето, които се опитаха да стигнат до язовира с колелета. Истински сървайвър бе експериментът – зейнали стотици дупки, прахоляк, липса на прилежащи съоръжения и непочистена растителност.

Този опит показа категорично, че рехабилитацията на пътя е наложителна. Тя ще отговори на очакванията на хиляди хора от Долината и ще им донесе ползи.

„Възстановявам стария път до язовира! Напълно възможно е“, заяви пред жителите на село Копринка инж. Стоян Петров.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Facebook
Twitter