L O A D I N G
blog banner

„Видимите“ резултати ощетяват незрящите в Казанлък /видео+снимки/

От липса на внимание и грижа от страна на властта се оплакаха незрящите хора от Казанлък.

Те нямат свой представител в Общината, който да отговаря пряко за проблемите на повече от 700-те човека в неравностойно положение от Казанлък. Отчитат с обида, че кметът отдавна няма приемни дни.

Незрящите хора се чувстват изолирани в Казанлък

На среща в клуба им кандидатът за кмет инж. Стоян Петров и кандидати за съветници от „БСП за България“ разбраха, че тротоарите в града са невъзможни за незрящи пешеходци, че транспортната схема е напълно неадекватна на техните потребности, че общинското подпомагане на клуба им все още е в размера, определен на база на минималната заплата, когато тя е била 250 лева.

Хората с нарушено зрение споделиха проблемите си

„ОТ БСП предложихме два пъти да бъде завишена сумата за ремонт на тротоарите, но не се прие, както бе отхвърлено и изграждането на подстъпи за хората в инвалидни колички“, уточни Теодора Иванова – кандидат за общински съветник втори мандат.

Казанлъчани имат по-високи очаквания от властта, разочаровани са и обидени

Светофарите в Казанлък не обслужват хората с нарушено зрение – твърде кратък е зеленият сигнал, споделиха още те и коментираха редица други свои несгоди.

Незрящите са притеснени, че клубът им се подготвял за продажба. Така донесла градската мълва. „Несериозно би било“, категорична бе Румяна Друмева – председател на БСП-Казанлък и кандидат за общински съветник: „Но няма да се учудя. 843 продажби е реализирала Общината през последните 8 години, продавала е на всеки два дни по един имот. Не е изключено задкулисно да се подготвя продажбата и на вашия клуб“, допълни още тя.

Хората припознаха на срещата инж. Петров за своя кмет

„При правилно структуриран екип от компетентни хора и адекватно разпределение на задачите и средствата – с мисъл и качествен резултат, тези проблеми ще бъдат отстранени. Вие, както и всички жители на общината трябва да участвате във взимането на решенията, а кметът трябва да бъде непрекъснато сред хората, да слуша и да чува проблемите им, а не да ги забравя“, категорично обобщи кандидатът за кмет инж. Стоян Петров.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Предизборен щаб на „БСП за България“, Казанлък 

ул.Чудомир №1

телефони за връзка:

0882 338714

0888 585481

0431 54527

Поздрави,

Антония

0894 667 663

Повече за инж.Стоян Петров тук:

Facebook: https://www.facebook.com/stoyanpetrovkazanlak/?epa=SEARCH_BOX

Instagram – stoyanpetrovkz

You Toube: https://www.youtube.com/channel/UC5g91NVFyYjzQfo6NXrHfwQ

#stoyanpetrovkmet

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Facebook
Twitter