L O A D I N G
blog banner

ГОЛЕМИЯТ КАЗАНЛЪК: Да се съберем. Сега!

Казанлък е преди всичко общност от хора.

Казанлък не е само територия.

Казанлък е родното място, което свързва нас, местните му жители, с хилядите ни близки, живеещи и работещи в чужбина. Стотиците семействата, изпратили зад граница деца, родители, братя, сестри, приятели очакват завръщането им тук с нетърпение.

Казанлък ни събира.

Тази фейсбук-група е за всички казанлъчани, извън пределите на родината.

Тя е началото на проект, иницииран от кандидата за кмет на Община Казанлък безпартийния капитан III ранг о.р. ивж Стоян Петров, издигнат от „БСП за България“:

„Всички наши съграждани, работещи и живеещи в чужбина сте желани и очаквани в Казанлък. И на празник, и в делника. Съзнавам болката от липсата на близък, отпътувал  от България, за да търси по-добър живот. Самият аз виждам сестра си няколко пъти в годината. Виждам и осъзнавам, че Казанлък ви дължи много – на вас емигрантите.

Община Казанлък има лостове да направи по-добро пребиваването ви тук, да улесни извършването на административни услуги, да ви съдейства по редица въпроси, да вземе отношение по казуси от различно естество. Да бъде съпричастна с тревогите и радостите ви.  

Имам идеи в тази посока, които ще споделя тук, като кандидат за кмет, който ясно отчита, че Казанлък има огромни пропуски в отношението на местната власт към емигрантите. Защото кметът трябва да събира хората и да чува думите им, да вижда съгражданите си където и да се намират, да бъде отзивчив към тегобите им.

Ще помогнете много, ако и вие споделите проблеми и недоразумения, с които сте се сблъсквали. Вълнения и трепети, свързани с родния Казанлък. Очаквам да обсъдим предложения, защото съм убеден, че Големият Казанлък ни събира.

Да се съберем. Сега!“

Ваш: инж.Стоян Петров 

  

Още за мен:

Facebook: https://www.facebook.com/stoyanpetrovkazanlak/?epa=SEARCH_BOX

В You Toube: 

https://www.youtube.com/channel/UC5g91NVFyYjzQfo6NXrHfwQ

В Instagram – stoyanpetrovkz

#stoyanpetrovkmet

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Facebook
Twitter