L O A D I N G
blog banner

„С ТОВА ЩЕ ПОБЕДИШ“ /видео/

Християнския празник Кръстовден избра кандидатът за кмет от БСП за България инж. Стоян Петров, за да благослови православен свещеник семейството му, начинанието му и посоката, която е определил за себе си на кръстопътя на Местни избори 2019.

Водосвет за здраве, благоденствие  и успех извърши отец Димитър в дома на семейство Петрови в казанлъшкото село Енина. На Кръстовден, когато извършваме поклонение на светия честен Кръст Господен по древен обичай  се прави водосвет.

Отецът благослови и стъкленица със семена, дар от семейството за учителя и съучениците на сина им Алек, който тази година е първокласник. За да посее учителят семето на знанието и защото на този свят ден българите освещават семената, приготвени за засяване.

За успех на мисията, предприета от капитан III ранг инж. Стоян Петров да се изправи срещу днешните управляващи, отдалечили се от проблемите на гражданите и бизнеса. Срещу управление, което вместо да обединява, разединява.

Според Свещенописанието някога Константин Велики по време на поход за спасяване на столицата поискал подкрепа от Бога. Вечерта, Константин видял на небето сияен кръст с надпис под него „С това ще победиш“. И победил.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Facebook
Twitter